Sini Järvinen tunnetaan venekuljetuksien spesialistina, kuljetusyrittäjä toivottaa venehotellin tervetulleeksi

Ylöjärveläisellä kuljetuspalvelu Sini Järvinen Ky:llä on runsaan 30 vuoden kokemus muun muassa venekuljetuksista. Hänen asiakkaansa kuvailevat sosiaalisessa mediassa yrityksen palvelua kiitettävän korkeatasoiseksi. Asiakkaat korostavat niin työntekijöiden taitoa kuin yrityksen käyttämää ammatillista kalustoa.

Yrittäjä Sini Järvinen jos kuka tietää, että laadukkaat veneiden säilytyspaikat ovat olleet jo pitkän aikaa kortilla Tampereen kaupunkiseudulla.

– Esimerkiksi Tampereelta on viime vuosina kadonnut paljon hyviä säilytyspaikkoja rantojen läheisyydestä. Toivon, että veneilijät löytävätkin nopeasti parhaillaan Kolmenkulmassa rakenteilla olevan Venehotelli iROW:n, Järvinen sanoo.

Järvisen mielestä veneestä kannattaa pitää kaikella tavalla parasta mahdollista huolta. Hänen mukaansa oikeaoppinen veneen säilytys on yhtä merkittävä asia kuin huolellisesti ja vastuullisesti tehtävä veneenkuljetus.

Miten Sini Järvinen Ky palvelee asiakkaitaan?

– Nostamme veneitä Pirkanmaan alueella pääsääntöisesti seurojen rannoissa ja muissa satamissa. Kuljetamme veneitä asiakkaiden pihoihin, halleihin, veneliikkeisiin sekä venehotelleihin. Hoidamme lisäksi veneiden kuljetuksia Pirkanmaalta muualle Suomeen, kuten Päijänteelle, Saimaalle ja meren äärelle. Luonnollisesti myös takaisin. Meidän nostamamme veneet ovat pääsääntöisesti pituudeltaan kuudesta metristä kolmeentoista metriin ja painoltaan 1 000 kilosta 10 000 kiloon, Sini Järvinen kertoo.

Ylöjärveläiskuljetusyrittäjä antaa veneilijöille kiitettävän arvosanan heidän halustaan ja taidostaan huolehtia veneistä ja muusta kalustosta.

Sini Järvinen kysyy, onko suutarin lapsilla kengät?

– Oma veneilyni rajoittuu soutuveneellä liikkumiseen. Se löytyy kesämökin rannasta.

Veneiden kuljetukset, vesille laskut sekä vesiltä nostot ovat kovien alan ammattilaisten työtä. Ylöjärveläinen Sini Järvinen Ky on tehnyt niitä runsaan 30 vuoden ajan. Yritystä arvostetaan suuresti veneilijöiden keskuudessa.