Miksi venehotelli?

Toimintavarmuuden ja arvon säilymisen kannalta vene on hyvin erilainen kokonaisuus kuin auto. Talvisaikaan veneesi altistuu ruostumiselle, maalauksen ja värien haalistumiselle sekä muulle kulumiselle, mikä totta kai vaikuttaa veneesi arvoon ja myös suorituskykyyn. Huonosta hoidosta ja säilytyksestä aiheutuvat korjaukset voivat maksaa tuhansia euroja.  Siksi asiallinen kausisäilytys on ensiarvoisen tärkeää. Se sekä suojaa venettä kulumiselta ja mahdollisilta vaurioilta että pidentää sen käyttöikää. Eikä ole sama minkälaisessa paikassa venettäsi säilytät.

Venehotelli iROW on vastuullisen veneilyn airut

Venehotelli iROW on vastuullisen veneilyn ja veneensäilytyksen airut Pirkanmaalla. Hallimme sijaitsee Pirkanmaan suurimpiin vesistöihin nähden optimaalisella paikalla Kolmenkulmassa. Venehotelli iROW:iin on helppo tulla. Tarjoamme sekä sisä- että ulkopaikkoja kaikenkokoisille veneille ja aluksille sekä myös vesijeteille ja moottoripyörille. Otamme lattiapaikoille säilytykseen myös asuntoautoja ja -vaunuja.

Haluamme puhua kokonaisvaltaisesta venehotellipalvelusta emmekä vain kausi- tai talvisäilytyksestä. Kiteytetysti voisi sanoa, että Venehotelli iROW tarjoaa veneilijälle sesongin ulkopuolisen ajan huolettomuutta ja omaisuuden arvosta huolehtimista.

Venehotelli iROW tarjoaa turvallisen kausisäilytyspaikan jopa

480 veneelle
50 isommalle alukselle
100 vesijetille
300 moottoripyörälle

Veneitä ja muita kausisäilytystä tarvitsevia ajoneuvoja on Pirkanmaan alueella kuitenkin moninkertainen määrä, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Ja kannattaa muistaa, että paikan uusiminen seuraavaksi kaudeksi on helppoa.

Turvallista ja ympäristöystävällistä

Venehotelli iROW:ssa veneet ovat koko säilytysajan suojassa ilkivallalta ja sään kuluttavalta vaikutukselta. Pihapaikoille venehotellin asiakkaat pääsevät kulkemaan joustavasti aina kun haluavat omilla tunnuksillaan tietoturvallisen kulunvalvontajärjestelmän avulla.

Mahdollistamamme suuren mittakaavan hyllysäilytys on jo pelkästään tilankäytön vuoksi energiatehokkaampaa kuin perinteinen säilytys, mutta me emme tyydy siihen: Teemme moottoriveneen säilytyksestä ja huollosta niin ympäristöystävällistä kuin se vain voi olla.

Venehotelli iROW:n katolla oleva oma aurinkovoimala huolehtii rakennuksen tarvitsemasta sähköenergiasta, joka on siis kotimaista ja hiilineutraalia ja saavutettu tasainen 14 asteen talvilämpötila optimaalinen veneiden kausisäilytykseen. Kaikki veneiden pesussa käytetyt kemikaalit ovat ympäristöystävällisiä ja pesuvedet pumpataan hiekan- ja öljynerotuskaivojen läpi. Järjestelmän ansiosta veneiden pesusta ei päädy ympäristöön sinne kuulumattomia öljyjä, raskasmetalleja tai muita myrkkyjä ja ravinteita. Veneiden suojauksessa käytetty muovi kierrätetään. Pirkanmaan luonnon etu on meidän kaikkien etu.

Ympäristöasiat pähkinänkuoressa:

  • Huolto- ja puhdistustöissä kaikki öljyt ja hiekat erotellaan
  • Käytämme pelkästään biohajoavia kemikaaleja
  • Venehotelli iROW:ssa on käytössä edistynyt ilmasta veteen -lämmitys
  • Hallin valaistus on toteutettu ledeillä, mikä säästää sähköä
  • Ympäristöystävälliset pesu- ja kiillotusaineet
  • Jäteöljyt ja akut hävitetään asianmukaisesti